Kto jest online
Naszą witrynę przegląda teraz 212 gości 
Statystyki
Użytkowników : 6
Pozycje : 45
Odsłon : 371551
Dane spółki
Miejski Zakład Komunikacji w Toruniu
spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sienkiewicza 24/26, 87-100 Toruń
Sąd Rejonowy w Toruniu,
VII Wydział Gospodarczy KRS 0000406721
kapitał zakładowy 42.238.000,00 zł - opłacony w całości
Regon: 341227892 NIP: 8790177233

PostHeaderIcon Zapytanie ofertowe na dostawę środków czystości w 2015 r. (MZK.TT-241-42/14)

Zamówienia publiczne - Do 30 000 Euro

18 grudnia 2014 roku

Do Zamawiającego wpłynęły kolejne pytania dotyczące treści zapytania ofertowego. Poniżej zamieszczono treść pytań oraz udzielone przez Zamawiającego odpowiedzi:

PYTANIE 1: poz 7 czy Zamawiającemu chodzi o mleczko czy spray?
ODPOWIEDŹ 1: chodzi o mleczko

PYTANIE 2: poz 9 z wiedzy którą posiadamy nie ma mydła arcko o gramaturze 100g. Czy Zamawiający dopuści gramaturę 90g?
ODPOWIEDŹ 2: Zamawiający zmienia opis w poz. 9 na mydło toaletowe 100g.

PYTANIE 3: poz 10 czy Zamawiającemu chodzi o 40 sztuk mydła po 5L czy 40 zgrzewek pakowanych po 3 (w uwagach opis jest a'15L)
ODPOWIEDŹ 3: 40 szt. po 5l

PYTANIE 4: czy Zamawiający dopuści w zamian za produkty marki VOIGT inną markę profesjonalną np. TENZI?
ODPOWIEDŹ 4: TAK

PYTANIE 5: poz 28 wykonawca prosi o doprecyzowanie ręcznika (gramatury wymiaru) lub podanie nazwy producenta by znaleźć produkt wzorcowy
ODPOWIEDŹ 5: typowe ręczniki papierowe, pakowane po 2 szt. 50 listków.

PYTANIE 6: poz 32 proszę o podanie wymiaru 30 czy 35cm?
ODPOWIEDŹ 6: 30 cm.

PYTANIE 7: poz 34 czy szczotka ryżowa ma być na kij czy ręczna?
ODPOWIEDŹ 7: na kij

17 grudnia 2014 roku

Do Zamawiającego wpłynęło pytanie dotyczące treści zapytania ofertowego. Poniżej zamieszczono treść pytania oraz udzieloną przez Zamawiającego odpowiedź:

PYTANIE: Prosimy o odpowiedz, czy w poz 45 formularza cenowego ma być 20 szt, czy 20 opakowań  worków do odkurzacza?

ODPOWIEDŹ: poz.45. ma być 20 szt. worków.

12 grudnia 2014 roku

Termin składania ofert do dnia 19.12.2014 roku do godz. 12:00.

Aby poznać szczegóły zapytania należy skorzystać z łącza:

ZAPYTANIE OFERTOWE (plik w formacie .odt)

Autor/ Osoba odpowiedzialna: Paweł Bohdziewicz

Redaktor: Mikołaj Stefański

 

 

Zmieniony (Czwartek, 18 Grudzień 2014 08:46)